Plannja Hard Coat

O noutate pentru ţiglele metalice
Suprafaţa de protecţie dură, rezistentă la zgârieturi la Plannja HardCoat™ a devenit un produs căutat printre ţiglele metalice.

Cu Plannja HardCoat™ ţiglele metalice Plannja au o protecţie deosebită în faţa capriciilor naturii şi a poluării din atmosferă. Plannja HardCoat™ face parte din cele mai rezistente materiale de pe piaţa materialelor de construcţii. Câteva argumente în favoarea unui produs inegalabil:

Suprafaţă dură, rezistentă.
Plannja HardCoat™ este o acoperire de protecţie din două straturi bazată pe un poliester în amestec cu microparticule ceramice care îi conferă o suprafaţă dură şi rezistentă, o protecţie deosebită la ploaie şi vânt.

Aspect mat, mătăsos.
Tabla de pe acoperiş nu numai că trebuie să reziste ani mulţi ci trebuie să şi rămână frumoasă ca aspect. pe lângă protecţia deosebită, Plannja HardCoat™ conferă ţiglelor metalice un aspect estetic deosebit suprafeţei sale elegante, mat mătăsoasă.

Coloristică nouă.
Noua acoperire înseamnă şi culori noi. În noua paletă de culori, Plannja Colour System, se regăsesc noutăţile anului. Pe lângă culorile clasice consacrate se folosesc o mulţime de culori noi pentru produsele noastre.

Durată de viaţă îndelungată.
Plannja HardCoat™ pentru ţigle metalice se foloseşte în două grosimi, 25 şi respectiv 50 ľm, în funcţie de produs. În plus şi intradosul este protejat cu un lac epoxidic. Toate acestea conferă produselor Plannja o protecţie deosebită şi o durată de folosire îndelungată.

Aderenţă pe acoperiş.
Montatorii care îşi petrec o mare parte din timpul de lucru pe acoperiş apreciază faptul că suprafaţa mată Plannja HardCoat™ are şi alte calităţi. Ei au o aderenţă mai bună pe tabla metalică chiar şi în condiţii de umezeală, putând lucra efectiv şi în siguranţă.

Grija faţă de mediu.
La Plannja există o grijă permanentă pentru a îmbunătăţii produsele din punct de vedere a mediului înconjurător. O culoare bazată pe un poliester ca Plannja HardCoat™, este o alegere naturală care protejează mediul la fel de efectiv cum protejează produsele Plannja.

 

Produsele Plannja au o
durata de viata tehnica
in orice medii naturale
de peste 50 de ani.