Foloseşte ţiglele metalice Plannja pentru acoperişul tău. Mulţumită noii acoperiri de protecţie Plannja HardCoat™, ţiglele metalice sunt protejate în toate anotimpurile. Plannja HardCoat™, conferă atât frumuseţe cât şi rezistenţă în timp. Alege tipul de ţiglă care îţi place, în culoarea care se armonizează cu restul casei, aşa cum ţi-ai imaginat-o.

Plannja livrează învelitoarea pentru acoperiş împreună cu toate accesoriile necesare. Pachetul complet de montaj conţine de la ţiglele metalice pâna la ultimul şurub. Soluţiile complete conţin în afară de ţigle şi dolii, pazii şi coamele necesare. Toate sunt acoperite cu acoperirea de protecţie HardCoat™, unică în lume.

Toate produsele livrate de Plannja, ţigle metalice, jgheaburi şi burlane împreună cu accesoriile respective, sunt cuprinse în programul de garanţie. Fabrica Plannja acordă 10 ani garanţie pentru produsele Plannja acoperite cu HardCoat™ 25, Mattpoliester, Metallack şi 15 ani garanţie pentru produsele acoperite cu HardCoat™50 precum şi sistemul de preluare a apelor pluviale. Garanţia este dată direct de către fabrica producătoare.

Plannja Royal

Plannja Royal este unul dintre tipurile de ţiglă metalică produsă din oţel suedez de calitate. Este foarte căutată datorită profilului înalt care îi conferă un aspect elegant. Se produce în lungimi standard dar şi speciale la comandă. Există atat in varianta de oţel cat şi in varianta de aluminiu.(waterfront)

Tabla de otel
Grosime: 0,55 mm
Acoperire: HardCoat 50 um
Culori: Vezi harta de culori Plannja
Greutate/m2:4,9 kg
Material:Tabla de otel zincata la cald si vopsita
Latimea de acoperire:1 000 mm
Latimea maxima:1 090 mm
Inaltimea maxima:56 mm

Plannja Smart

Ultimul model intrat in gama de ţigle metalice Plannja se numeşte Plannja Smart. Işi merită numele in special pentru cei care gândesc cu portofelul. Noi am reuşit să minimăm cheltuielile de producţie, fără compromisuri la calitate, de exemplu a acoperirii de protecţie rezistente, Plannja HardCoat™. Smart se produce in toate lungimile bazate pe module de 2 sau 3 ţigle şi multipli şi este perfectă pentru acoperişuri mai mari sau mai mici, uşor de manipulat şi montat.

Tabla de otel
Grosime:0,5 mm
Acoperire:HardCoat™ 25
Culori:Vezi harta de culori Plannja
Greutate/m2:4,4 kg
Material:Tabla de otel zincata la cald si vopsita
Lăţime modul:186,7 mm
Lăţimea de acoperire:1 120 mm
Lăţimea totala:1 188 mm
Inălţimea maxima:40,5 mm