Plannja Colour System. O noutate colorată.

De aici încolo toate produsele Plannja au o putetre de atracţie mai mare datorită noii palete de culori, Plannja Colour System. În plus culorile noi sunt mai rezistente în timp datorită acoperirii de protecţie Plannja HardCoat™.

Noile culori, în pas cu moda, dau posibilitatea de alegere a nuanţelor existente în scara de culori a naturii înconjurătoare. Plannja Colour System integrază culorile natural ca o parte din întregul estetic arhitectural.

Apăsaţi aici pentru a vizualiza programul de culori NCS.

Paleta de culori a naturii

Noi vedem ceea ce credem că vedem, sunt de acord arhitecţii şi experţii. Fiecare individ vizualizează culorile în felul său propriu, nu mai puţin prin referinţele din partea naturii înconjurătoare.

Plannja Colour System se inspiră din paleta de culori a naturii. De exemplu nuanţele brun galben se regăsesc în pământ şi nisip.

Scara de culori inspirată organic

Verdele de clorofilă, copacii înverziţi, frunzele toamnei galben roşiatice, conuri de brad, frunze şi crengi căzute la pământ, toate au latură comună. În lumea culorilor ele au de asemenea o apropiere organică.

Plannja Colour System este un program de culori care se integrează în schimbările ce se petrec în cele patru anotimpuri.

Culorile se completază prin contrast

Lumina naturală şi asortarea culorilor fac ca nuanţele de culoare să fie diferite în apropiere una de alta. Un acoperiş negru este mult mai negru la o faţadă albă decât ar fi raportat la o faţadă colorată.

Plannja Colour System oferă posibilităţi de a crea noi posibilităţi coloristice prin asortarea asemanărilor şi contrastelor din nuanţele existente.