La achizitionarea unui acoperis si a unui sistem de jgheaburi si burlane original de la Ruukki beneficiati de   o garantie pe termen lung sub forma unui certificat de garantie care atesta responsabilitatea noastra ca furnizor si calitatea superioara a produselor noastre.

Pentru profilele de acoperis cu strat de acoperire Pural™, Pural matt™ se acorda o garantie de cincizeci (50) de ani pentru performanta tehnica si o garantie de douazeci (20) de ani pentru performanta estetica.

Pentru profilele de acoperis cu strat de acoperire Purex™ se acorda o garantie de patruzeci (40) de ani pentru performanta tehnica si o garantie de cincisprezece (15) ani pentru performanta estetica.

Pentru profilele de acoperis cu strat de acoperire Pural™, Pural matt™ si Purex™ garantia se acorda numai daca sistemul de acoperis este alcatuit din urmatoarele produse din portofoliu Ruukki: folia anti-condens cu densitate 140 si profilele/accesoriile metalice Ruukki.

Pentru profilele de acoperis din gama Standard cu strat de acoperire din Poliester si Poliester mat se acorda o garantie de treizeci (30) de ani pentru performanta tehnica si o garantie de zece (10) ani pentru performanta estetica.

Pentru profilele de acoperis din gama Basic si pentru profilele trapezoidale cu strat de acoperire din Poliester si Poliester mat se acorda o garantie de zece (10) ani pentru performanta tehnica si o garantie de zece (10) ani pentru performanta estetica.

Garantia asupra performantelor tehnice asigura ca produsul nu va fi afectat de coroziunea penetranta astfel incat sa apara gauri pe suprafata tablei. Produsele sunt garantate impotriva tuturor defectelor de fabricatie in ceea ce priveste calitatea stratului de protectie.

Garantia asupra performantelor estetice acopera exfolierea, craparea sau desprinderea stratului de protectie de pe suprafata produsului si orice alterare semnificativa si neuniforma a culorii.

Strat de acoperire Performanta tehnica Performanta estetica
Profile de acoperis cu strat de acoperire Pural™, Pural matt™ 50 ani 20  ani
Profile de acoperis cu strat de acoperire Purex™  40 ani 15 ani
Profile de acoperis din gama Standard cu strat de acoperire din Poliester 30 ani 10  ani
Sisteme de jgheaburi si burlane cu strat de acoperire Pural™ 20 ani 20 ani
Profile de acoperis din gama Basic si profile trapezoidale cu strat de acoperire din Poliester si Poliester mat 10 ani 10  ani