Adauga functionalitate acoperisului tau

Sistemul pluvial Ruukki, dreneaza eficient apele meteorice de pe suprafata acoperisului si asigura canalizarea acesteia de langa structura si fundatia casei dumneavoastra.

Elementele componente ale acestui sistem sunt bine dimensionate, acestea fiind usor de asamblat si de montat. Sistemul pluvial Ruukki poate fi instalat atat la constructia de acoperisuri noi cat si la renovarea celor existente. Se potriveste perfect cu orice tip de material al invelitorii: metalica, ceramica, de beton sau bituminoasa.

Ruukki ofera aceste sisteme intr-o paleta larga de nuante, respectand culorile acoperisului, pentru o asortare deplina a tuturor componentelor, chiar pana la nivelul suruburilor de prindere, disponibile si ele in diverse tonuri identice cu cele ale acoperisului.

Jgheaburile si burlanele sunt realizate din tabla de otel protejat cu sistemul de protectie Pural pe ambele fete. Acest sistem de protectie este o solutie oferita exclusiv de Ruukki, de asemenea ofera excelenta protectie impotriva coroziunii si depunerii de praf, atunci cand ploua sistemul de protectie se curata automat de praf si eventualele depuneri de mizerie, rezistenta la temperaturi foarte ridicate si la radiatii UV, culoarea mentinandu-se pentru multi ani. Garantia acestui sistem de protectie avansat este de 20 de ani garantie tehnica, pentru eventuale defectiuni mecanicea.

Culori disponibile
Sistem pluvial semirotund 125 mm