Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Filosofia noastră este foartă simplă: orice om trebuie să aibă posibilitatea cu o soluție TONDACH® pentru acoperiș, la o bucățică/părticică de siguranță, naturalețe, confort și bună-stare pentru generații. TONDACH® - acoperișul secolului asigură valorile reale din viața noastră.

Pentru accesorii click aici

TONDACH® Bolero

Țiglele ceramice TONDACH® Bolero XXL reprezintă cea mai bună alegere dacă preferați formele simple.

Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Având o suprafață clasică și elegantă, țigla ceramică TONDACH® Bolero XXL corespunde celor mai înalte standarde ale construcțiilor contemporane. Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor în stil modern.

TONDACH® Tango

Ţigla ceramică TONDACH® Tango este o ţiglă produsă cu tehnologie de ultimă generație.

Ţigla ceramică Tango este o ţiglă produsă cu tehnologie de presare, cu falţuri duble. Datorită falţurilor duble se asigură o bună închidere şi etanşare a acoperişului. Suprafaţa ţiglei Tango este simplă şi plăcută. Tango este o ţiglă care permite o distanţă dintre şipci variabilă, din acest motiv este ideală pentru reconstrucţia acoperişurilor vechi.

TONDACH® Tango+

Această țiglă îmbină avantajele formatului mare, cu cele ale țiglei TONDAH® Tango.

Această țiglă îmbină avantajele formatului mare cu cele ale țiglei Tango, foarte populară și utilizată la renovarea acoperișurilor. Poate fi utlizată atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.

TONDACH® Mediteran Plus

Țigla TONDACH® Mediteran Plus vă oferă eleganță în stil mediteranean.

Aspectul unic al țiglei Mediteran Plus oferă acoperișului dumneavoastră, elegența mediteraneană. Această țiglă combină designul și funcționalitatea.

Dimeniunea țiglei Mediteran Plus garantează rentabilitatea și eficiența.

TONDACH® Solzi cu falțuri Plus

Solzii cu falțuri Plus se bucură prin dimensiunea lor mare, de avantaje ce țin de rentabilitate.

Suplimentar față de alte produse din categoria țiglei tradiționale trase, Solzii cu falțuri Plus se bucură prin dimensiunea lor mare, de avantaje ce țin de rentabilitate, cum ar fi necesarul scăzut per metru pătrat.

TONDACH® Solzi Cedonia

Țigla TONDACH solzi fără falțuri este o țigla trasă, cu frumusețe clasică, simplă și discretă.

Un acoperiş cu suprafeţe curbe realizat cu acest tip de ţiglă, încântă privirea, este perfectă pentru o clădire elegantă şi cu pretenţii.

Ţigla tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau le refacerea unor acperişuri existente. Ţigla solzi oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.

TONDACH® Solzi cu falțuri

Solzii cu falțuri fac parte din categoria țiglei trase tradiționale, cu un aspect simplu.

Suprafața ușor profilată a țiglei asigură scurgerea apei pluviale. Produsul este disponibil și cu tăiere dreaptă și în multiple culori.

TONDACH® Castel

Țigla Castel vă aduce în cotidian un buchet de forme și culori cu temperament latin. Acest tip de țiglă vă aduce aerul mediteranean în căminul dumneavoastră, prim admirabilele valuri ale acoperișului.