Inovație:
Clienții nostri au cel mai natural acoperiș – sigur, longeviv, individual și estetic!

Oferim oamenilor solutii de acoperiș individuale – fie prin diversitatea modelelor sau a culorilor. Prin dezvoltarea continuă a produselor, nu există nicio limită în ceea ce privește proiectarea acoperișului. Suntem deschiși noilor tendințe în arhitectură și încercăm să venim în întâmpinarea dorințelor clienților cu produsele noastre. Dezvoltăm produse, care pun în prim plan beneficiul oamenilor, fie că e vorba de un acoperiș nou sau renovarea unui acoperiș. În felul acesta sprijinim oamenii în crearea valorilor pe termen lung.

Acțiune:
Clienții nostri sunt centrul tuturor acțiunilor noastre

Orientare către clienți și satisfacția acestora sunt obiective, pe care le avem în vedere zilnic. Sprijinim oamenii la crearea propriului cămin și le oferim prin experiența îndelungată și competența cuprinzătoare în crearea materialelor pentru acoperiș, siguranță și protecție. Asigurăm păstrarea valorii prin materiale naturale, sigură, diverse și durabile din cermică, în așa fel încât libertatea de amenajare și personalizare nu cunosc limite. Valori ca încredere, parteneriat, inovație și angajament reprezintă baza activităților noastre și se recunosc în fiecare produs.

Încredere:
Orice persoană poate avea încredere în TONDACH®.

Prin experiența economică și competența tehnică vă garantăm soluții sigure și naturale pentru acoperiș pentru generații. Constructor, arhitect, dezvoltator imobiliar sau distribuitor – fiecare persoană se poate baza pe noi – și asta oriunde în lume!

Parteneriat:
TONDACH® este un partener de încredere.

Baza activității noastre zilnice alcătuiește relația de parteneriat, bazată pe respect, cu clienții și colegii noștri. Corectitudinea și respectul reciproc ne deosebesc de concurență și ne definesc în relația cu furnizorii. Relația respectuasă, cât și dialogul deschis definesc cultura noastră organizațională.